Hírek

Taekwon-do

Algyői aranyérmek a Barátság Kupáról
Az elmúlt hétvégén rendezte meg a Barátság Sportegyesület az idei Barátság KupaOrszágos Nyílt ITF Taekwon-do versenyt Battonyán.

Algyői érmek a Nemzetek Kupájáról
Az elmúlt hétvégén rendezték meg Hatvanban, a XXI. ITF Taekwon-do Nemzetek Kupáját. A versenyre, 8 ország több mint 300 sportolója nevezett. A harcművészek küzdelem és formagyakorlat kategóriákban mérhették össze tudásukat. Az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do Szakosztálya 3 fővel képviseltette magát,

Kiss Levente bronzérmes az Európa-bajnokságon
Április 25-tól április 30-ig rendezték meg Romániában, Kolozsvár városában az idei ITF Taekwon-do Európa-bajnokságot, ahová 30 ország több mint 600 sportolója érkezett.

3 algyői érem Gerendásról
Gerendáson rendezte meg a Spárta Taekwon-do Klub a VI. Fehér Kupa és VI. Spárta Kupa nevű ITF Taekwon-do versenyt, melyen a Csongrád és Békés megyéből érkező klubok mellett, az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do szakosztálya is képviseltette magát.

Kiss Levente megnyerte a Spirit Opent
Küzdelmes hétvégén van túl az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do Szakosztályának versenyzője, Kiss Levente. Az algyői sportoló a Spirit Taekwon-do Klub által, április 15-16-án rendezett nemzetközi ITF Taekwon-do versenyen, a XII. Spirit Openen lépett küzdőtérre,Hatvanban. A Sportkör harcművésze kiválóan

Főtámogatók

Kiemelt támogatók

Támogatók

Minden Jog Fenntartva! 2024 © Algyői Sportkör
Adatvédelmi tájékoztató - Adatkezelési tájékoztató - Sütik

A weboldalt készítette: B-Web Stúdió

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.