Hírek

Taekwon-do

Algyői érmek a Nemzetek Kupájáról
Az elmúlt hétvégén rendezték meg Hatvanban, a XXI. ITF Taekwon-do Nemzetek Kupáját. A versenyre, 8 ország több mint 300 sportolója nevezett. A harcművészek küzdelem és formagyakorlat kategóriákban mérhették össze tudásukat. Az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do Szakosztálya 3 fővel képviseltette magát,...

Kiss Levente bronzérmes az Európa-bajnokságon
Április 25-tól április 30-ig rendezték meg Romániában, Kolozsvár városában az idei ITF Taekwon-do Európa-bajnokságot, ahová 30 ország több mint 600 sportolója érkezett.

3 algyői érem Gerendásról
Gerendáson rendezte meg a Spárta Taekwon-do Klub a VI. Fehér Kupa és VI. Spárta Kupa nevű ITF Taekwon-do versenyt, melyen a Csongrád és Békés megyéből érkező klubok mellett, az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do szakosztálya is képviseltette magát.

Kiss Levente megnyerte a Spirit Opent
Küzdelmes hétvégén van túl az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do Szakosztályának versenyzője, Kiss Levente. Az algyői sportoló a Spirit Taekwon-do Klub által, április 15-16-án rendezett nemzetközi ITF Taekwon-do versenyen, a XII. Spirit Openen lépett küzdőtérre,Hatvanban. A Sportkör harcművésze kiválóan...

Zsarkó Dániel Péter 5. Danos mester lett
Az elmúlt hétvégén rendezte meg a Magyar ITF Taekwon-do Szövetség Budapesten, aKözponti Edzőteremben az idei mestervizsgát. Az ország minden tájáról érkeztek harcművészek, hogy számot adjanak tudásukról Harmat László 9. Danos alapító nagymester előtt.

Főtámogatók

Kiemelt támogatók

Támogatók

Minden Jog Fenntartva! 2023 © Algyői Sportkör
Adatvédelmi tájékoztató - Adatkezelési tájékoztató - Sütik

A weboldalt készítette: B-Web Stúdió

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.