Nem várható nagy mozgás Algyőn

Labdarúgás - 2024.Jul.09


Megkezdte a felkészülést a következő szezonra az Algyő SK: a vármegyei I. osztályban a 2023-24-es idényben ezüstérmet szerzett gárda 5 edzőmeccsel hangol majd az augusztus 17-én rajtoló idényre, augusztus első hétvégéjén pedig a MOL Magyar kupa főtábláján ismét megmutathatja magát.

A tavalyi keret javarészt egyben maradt, egyetlen távozója akad az Algyőnek: Bogdán Bence az NB III.-as Szolnokhoz szerződött. Mellette ketten abbahagyták a játékot, Molnár Szabolcs és Belovai Krisztián hosszú ideje sérüléssel bajlódtak, és végül úgy döntöttek, nem folytatják a játékot.

Két érkezője van eddig az Algyőnek, a 20 éves Megyeri Levente a Szeged-Csanád Grosics Akadémia utánpótlásából érkezett, míg a 18 éves kapus, Pandek Ákos a DAFC Szegedtől érkezik Algyőre. A csapattal kezdte meg a felkészülést Tóth Martin is, a 27 éves játékos a télen a Mórahalomtól került Algyőre, ám tavasszal a klub második számú, vármegyei II. osztályban szereplő csapatában játszott.

A legnagyobb erősítésnek azt gondolom, hogy egyben maradtunk. Egy támadót szeretnénk igazolni, de nagyobb mozgás nem várható, elsősorban a fiatalokban gondolkozunk, de nincs is okunk a nagy vérfrissítésre – mondta Fülöp Tibor, az algyőiek edzője.

Az Algyő felkészülési programja:

Július 13., szombat, 10.30: Algyő–Orosházi MTK-ULE
Július 17., szerda: Kiskundorozsma–Algyő
Július 20., szombat, 11.00: Algyő–Mezőhegyes
Július 27., szombat: Algyő–Deszk
Augusztus 3.: MOL Magyar kupa 1. mérkőzés
Augusztus 10., szombat: Szarvas–Algyő

forrás: csfoci.hu

Főtámogatók

Kiemelt támogatók

Támogatók

Minden Jog Fenntartva! 2024 © Algyői Sportkör
Adatvédelmi tájékoztató - Adatkezelési tájékoztató - Sütik

A weboldalt készítette: B-Web Stúdió

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.