Fölözné az őszi pontjait az Algyő II.

Labdarúgás - 2024.márc..06


Újoncként vághatott neki a vármegyei II. osztály 2023-24-es szezonjának az Algyő II.: a csapat tavaly megnyerte a vármegyei III. osztályt, így kivívta az osztályváltás jogát. Nem is kezdtek rosszul az algyőiek, ám az utolsó öt őszi meccsükön nem sikerült pontot szerezniük, így 15 ponttal, a kilencedik helyről várhatják a tavaszi folytatást.

Feljutó csapatként ismerkednünk kellett az osztállyal, erre tökéletesen jó volt ez a félév. Az mindenki számára világossá vált, hogy több munkát kell belefektetnünk. Egy réi, baráti társaságra alapul a mi csapatunk, de pontosan tudjuk, közösen képesek vagyunk jobb eredményeket elérni – mondta lapunknak Daróczi László, a csapat játékos-edzője.

A csapat már természetesen készül a március 9-i folytatásra, a tavaszi első mérkőzésen a Mindszent vendége lesz az Algyő II. Ennek jegyében szombaton a klub U19-es csapata ellen gyakorolnak, majd jövő szombaton 10 órától a Röszkét fogadják a bajnoki rajt előtt.

A keretben nem volt sem távozó, sem érkező, két, hosszú ideje sérüléssel küzdő játékos viszont újra ott lehet majd a társakkal az idény második felében. Szecskó Tamás vállsérüléséből, míg Kiséri Krisztián egy térdműtét után tér vissza a játékhoz, az ő felépülések mindenképpen erősítésnek számít az Algyő II.-nél.

Az algyőieket megelőző riválisok nincsenek messze a tabellán, így pár hét alatt nagyot változhatnak a helyezések.

Az egész bajnokság nagyon kiegyensúlyozott, leszámítva azt a két-három csapatot, amely a bajnoki címért küzd. A célunk, hogy tavasszal több pontot szerezzünk, mint amennyit sikerült az ősszel. Mint minden futballcsapatnál, vannak persze súrlódások, de éppen a minket jellemző baráti viszony miatt megoldjuk ezeket – tette hozzá Daróczi László.

forrás: delmagyar.hu

Főtámogatók

Kiemelt támogatók

Támogatók

Minden Jog Fenntartva! 2024 © Algyői Sportkör
Adatvédelmi tájékoztató - Adatkezelési tájékoztató - Sütik

A weboldalt készítette: B-Web Stúdió

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.