Megvannak a vármegyei kupa nyolcaddöntős párosításai

Labdarúgás - 2024.feb..19


Hétfőn az MLSZ Csongrád-Csanád vármegyei igazgatóságán megtartották a Nemes István vármegyei kupa következő fordulójának sorsolását.

Miután vasárnap a St. Mihály legyőzte a Pusztamérgest az őszről bepótolt mérkőzésen, kialakult a legjobb 16 csapat mezőnye a Nemes István Csongrád-Csanád vármegyei kupában. Hétfőn az MLSZ vármegyei igazgatóságán megtartották a következő forduló sorsolását is. 

A kupában címvédő SZVSE azt a Kiskundorozsmát kapta ellenfélként, amely ebben a szezonban egyedüli csapatként le tudta győzni a vármegyei I. osztály őszi bajnokát. A nyolcaddöntőben egy vármegyei IV. osztályú csapat is szerepel, az Újszentiván a Szentesi Kinizsit fogadja. 

A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, döntetlennél büntetőrúgások következnek, ha pedig eltérő osztályú csapatok meccsén nem hoz döntést a 90 perc, akkor az alacsonyabb osztályú csapat a továbbjutó.

Az április 17-i nyolcaddöntőket követően május 1-jén rendezik a negyeddöntőket, május 15-én az elődöntőket, míg a finálét május 29-én bonyolítják le: a bronzéremért nem játszanak, hiszen négy csapat jut majd fel az országos főtáblára, így a két elődöntő vesztese is ott lehet majd a jövő évi főtáblán.

Nemes István Csongrád-Csanád vármegyei kupa, 3. forduló: (április 17., szerda, 17 óra):

Üllés–Ásotthalom
Deszk–Algyő
Baks–Tiszasziget
Csengele–Kéménygyártó-Mórahalom VSE
Újszentiván–Szentesi Kinizsi
Csongrád-Draxi Gép Kft.–St. Mihály
Földeák–Sándorfalva
SZVSE-G-Falc Kft.–Kiskundorozsma

forrás: delmagyar.hu

Főtámogatók

Kiemelt támogatók

Támogatók

Minden Jog Fenntartva! 2024 © Algyői Sportkör
Adatvédelmi tájékoztató - Adatkezelési tájékoztató - Sütik

A weboldalt készítette: B-Web Stúdió

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.