Gyulán szerepel a vármegyei amatőrválogatott

Labdarúgás - 2023.nov..27


December másodikán és harmadikán rendezik meg a Területi Amatőrválogatottak Országos Nagypályás tornáját. Csongrád-Csanád vármegye a szokásos ellenfelekkel találkozik majd a tornán, amelynek győztese az országos döntőbe jut. A régiós megmérettetésen Bács-Kiskun, Békés, Pest és Jász-Nagykun-Szolnok vármegye csapatai lesznek az ellenfelek.

A csapatot edzőként Fülöp Tibor, az Algyő edzője irányítja majd, a stáb tagja Kelemen Balázs csapatmenedzser, Ferenczi Ferenc masszőr, míg Rekeczki Judit a játékosok egészségügyi és fizikai állapotát felügyeli. A kerettagok hétfőtől Algyőn készülnek majd a gyulai tornára, kedden egy edzőmérkőzés, majd szerdán egy regenerációs algyői fürdőzés szerepel a programban.

Szeretnénk minél szebb eredményt elérni, és méltóképpen képviselni Csongrád-Csanád vármegyét. Mivel kétszer harminc perces meccseket játszunk, nincs idő javítani. Az lehet sikeres ezen a tornán, aki kevesebbet hibázik, és minél egységesebb lesz, erre törekszünk – mondta a torna előtt Fülöp Tibor.

A válogatott kerettagjai közül Deák Donát és Szilágyi Norbert is kisebb sérüléssel küzd, a héten derül ki, utazhatnak-e Gyulára.

A csapat szombaton Bács-Kiskun ellen kezdi a tornát, majd a nyitónapon a címvédő Pest vármegye lesz még az ellenfél.

A Csongrád-Csanád vármegyei válogatott kerete:
Kapusok: Heckó Kirill (Algyő), Szabó Gergely (Algyő).

Mezőnyjátékosok:
Albert Csaba (SZVSE), Bogdán Bence (Algyő), Csamangó Tibor (SZVSE), Csányi Ádám (Algyő), Deák Donát (Algyő), Dudás Lázár (Algyő), Frank Boldizsár (Makó), Kalapács Marcell (Kiskundorozsma), Kelemen Viktor (SZVSE), Kormányos Kolos (SZVSE), Mezei Olivér (SZVSE), Ottlik Márk (Kiskundorozsma), Ottlik Máté (Kiskundorozsma), Papp Ádám (SZVSE), Pócs Dániel (SZVSE), Pócs Tamás (Algyő), Prozlik Ádám (Tiszasziget), Rádai Gergely (SZVSE), Rádi Martin (Algyő), Szilágyi Norbert (Tiszasziget), Vastag Balázs (Algyő).

A torna programja:

December 2., szombat
10 óra: Pest – Békés
11.15: Bács-Kiskun – Csongrád-Csanád
12.30: Békés – Jász-Nagykun-Szolnok
13.45: Csongrád-Csanád – Pest
15 óra: Jász-Nagykun-Szolnok – Bács-Kiskun

December 3., vasárnap
10 óra: Békés – Csongrád-Csanád
11.15: Pest – Bács-Kiskun
12.30: Csongrád-Csanád – Jász-Nagykun-Szolnok
13.45: Bács-Kiskun – Békés
15 óra: Jász-Nagykun-Szolnok – Pest

forrás: csfoci.hu

Főtámogatók

Kiemelt támogatók

Támogatók

Minden Jog Fenntartva! 2024 © Algyői Sportkör
Adatvédelmi tájékoztató - Adatkezelési tájékoztató - Sütik

A weboldalt készítette: B-Web Stúdió

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.