Egy perc alatt kétszer is betalált a Tiszasziget, őszi bajnok lett az SZVSE

Labdarúgás - 2023.nov..12


A labdarúgó Csongrád-Csanád vármegyei I. osztály 13. fordulójában sem lassított az SZVSE, amely zsinórban a tizenkettedik győzelmét aratta, és két körrel az őszi idény vége előtt biztos, hogy az élen tölti a téli pihenőt. Magabiztos győzelmet aratott a Tiszasziget, az Algyő és a Bordány is.

A nehéz talajú pályán lejátszott SZVSE–Mórahalom meccsen mindhárom gól fejesből esett. A hazaiak egy órányi játékot követően jutottak előnyhöz, amikor Amariutei készítette le a labdát fejjel Albertnek, aki közelről befejezte az akciót. A hajrában Mezei szögletét Pócs csúsztatta a vendégek kapujába, majd a legvégén egy felívelt labda után Fodor szépített fejjel a vendégektől, de pontot már nem tudott menteni a Mórahalom.

Közel egy félidőn át teljesen egál meccset játszottak Tiszaszigeten, ám egy kapushibát követően a hazaiak újra előnybe kerültek, majd egy perccel később már kétgólos volt a különbség. Innen már nem volt visszaút a Szentesnek, a Tiszasziget végül hat gólt szerzett, és tartja második helyét. 

Továbbra is harmadik a Kiskundorozsma, amely az idényben most szerezte a legtöbb gólját egy mérkőzésen. A dorozsmaiak négyszer is beköszöntek Ásotthalmon. A több játékosukat nélkülözni kényszerülő hazaiak ugyan egyenlítettek, és ekkor benne volt, hogy másképp is végződhet a meccs, ám végül a vendégek eldöntötték a találkozót.

A sereghajtó ellen javította az utóbbi hetek botlását az Algyő, így Fülöp Tibor csapata továbbra is harcban van a dobogós helyek egyikéért.
Zsinórban a negyedik sikerét aratta a Balástya, amely a Makó elleni győzelmével már a felsőházat jelentő, hatodik helyen áll a bajnokságban – egy nyíltsisakos összecsapáson a vendégek előtt is adódtak lehetőségek, de a kapu előtt ezen a napon pontosabb volt a Balástya.

Egymás után a nyolcadik meccsét is elveszítette a Hódmezővásárhelyi FC II., amely a Bordány otthonából volt kénytelen pont nélkül távozni. A bordányiak három vereség után tudtak javítani, és ennek a győzelemnek köszönhetően elléptek az Ásotthalomtól, és megközelítették az előttük álló Szentes–Makó duót.

Vármegyei I. osztály, 13. forduló

Balástya–Makó FC 3–1 (2-0)
Balástya, 80 néző. Vezette: Bálint Dániel – jól (Mucsi, Kucsora).
Balástya: Mészáros L. – Szűcs T. (Szobácsi, 68.), Sári (Fekete Á., 56.), Bitó, Szádeczky (Gera L., 83.), Mágocsi, Bagi (Gera D., 77.), Horváth Cs. (Tóth P., 61.), Szántó, Vörös, Tóth G. Játékos-edző: Szádeczky Zalán.
Makó: Bohák N. – Bohák D., Fancsali, Vas, Kardos (Kurunczi, 88.), Frank, Beke (Borbély, 83.), Dongó, Rakity (Pepó, 75.), Dancsó, Pataki (Czebe, a szünetben). Edző: Botlik Róbert.
Gólszerzők: Tóth G. (2.), Bitó (37.), Fekete Á. (70.), ill. Vas (30.).
Jók: mindenki, ill. Dongó, László.
Szádeczky Zalán: Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! Hétről-hétre egyre jobb a csapatösszhang, az öltözői hangulat és a játék is. A hazai pálya számunkra mindig nagy előnyt jelent, ennek is köszönhető, hogy dominálni tudtunk a mérkőzésen. Szeretném, ha még egy lapáttal rá tudnánk tenni a teljesítményünkre. Minden meccsen a győzelemért lépünk pályára, ez jövő héten is így lesz! Készülünk tovább!
Minden jót a Makónak!
Botlik Róbert:A helyzeteit jobban kihasználó, lelkes hazai csapat szerezte meg a három pontot.


M-Perfect Home Algyő–FK 1899 Szeged-SZEOL 5–1 (1-1)
Algyő, 100 néző. Vezette: Kis Máté – jól (Szabó R., Minda).
Algyő: Heckó – Rádi, Vastag (Bozóki, 51.), Kiss R., Horváth A., Kovács M. (Daróczi, 76.), Pióker (Patai, 61.), Deák (Buchholcz, 71.), Csányi Á., Bogdán (Semjényi, 83.), Selyem. Edző: Fülöp Tibor.
FK Szeged: Kovács Á. (Kőrösi, 79.) – Indre (Dézsi, 79.), Tóth G., Giba, Csuka, Hegyesi, Fóris (Benkő, 65.), Magyar, Heredea, Frankó (Tóth A., 65.), Miklós. Edző: Dóra János.
Gólszerzők: Selyem (7., 73.), Deák (58.), Patai (66.), Csányi Á. (68.), ill. Csuka (10.).
Jók: Kiss R., Csányi Á., Selyem, Bozóki ill. mindenki.
Fülöp Tibor:Számunkra a három pont volt a legfontosabb, hogy visszajöjjön egy kicsit az önbizalmunk. Gratulálok a srácoknak, fontos győzelmet arattak!
Dóra János:Nem toltuk be a buszt a kapunk elé, bátran játszottunk egy jó csapat ellenére. Annak ellenére mondom ezt, hogy kaptunk öt gólt. A játékvezető ellenőr remélem jegyzetelt, mert ezeket a hibákat csapatom nem bírta el.


SZVSE-G-Falc Kft–Kéménygyártó-Mórahalom VSE 2–1 (0-0)
Szeged, SZVSE-stadion, 50 néző. Vezette: Kiss Richárd – kiválóan (Csöngető, Gera).
SZVSE: Seres – Kormányos, Pócs, Csamangó, Beretka (Ábrahám-Fúrús, 66.), Albert, Mezei, Lévai, Kelemen V. (Rádai, a szünetben), Papp Á. (Fodor, 75.), Amariutei. Edző: Kelemen Balázs.
Mórahalom: Weszelovszky – Tajthy (Rádóczi Dáv, 73.), Vajda, Csizmadia, Holcsik (Fodor, a szünetben), Pető (Baucic, 86.), Csehó (Trója, 62.), Mészáros, Ábrahám, Bokányi, Róka, Szalma. Edző: Papp Endre.
Gólszerzők: Albert (60.), Pócs (87.), ill. Fodor (90.).
Jók: Amariutei, Rádai, Kormányos, Albert, ill. mindenki.
Kelemen Balázs:Gratulálok a csapatnak, mert szó nélkül alkalmazkodott a körülményekhez, és türelmesen dolgozott a győzelemért. Örülönk az újabb három pontnak! 
Papp Endre:Gratulálok az SZVSE-nek! Mentünk előre, csináltuk, amit csak tudunk, de sajnos ma ennyi volt benne. A pálya alkalmatlan volt bármilyen játékra, nem véletlen, hogy csak fejes gólok születtek.  


Tiszasziget–Szentesi Kinizsi 6–1 (3-1)
Tiszasziget, 100 néző. Vezette: Kiss László Attila – jól (Juhász, Sefőző).
Tiszasziget: Kiss D. – Szűcs T. (Tóth I., 83.), Papp Á., Nagy A. (Varga Z., 66.), Szilágyi (Szabó D., 73.), Skribek B. (Buzsáki, 83.), Bánfi, Prozlik, Bálint D., Varga G., Tóth J. Edző: Bány Tamás.
Szentesi Kinizsi: Kotvics-Varga – Dovics, Rostás, Halász, Sarusi (Piti, 63.), Locskai, Péter (Bertók G., 86.), Rácz D., Berkó (Szőke, 79.), Becsek (Bartucz P., a szünetben), Koncz. Edző: Sallai Róbert.
Gólszerzők: Szilágyi (15., 40., 57., 69.), Szűcs T. (39.), Szabó D. (84.), ill. Rácz D. (18.).
Jók: mindenki (Szilágyi a mezőny legjobbja), ill. senki.
Bány Tamás:  A srácok maximálisan odatették magukat, amihez gratulálok nekik!
Sallai Róbert:Egy-egyig rendben voltunk, majd egy súlyos egyéni hiba után csak sodródtunk az árral. A végeredmény ennek tükrében nem meglepetés.


Ásotthalom–Kiskundorozsma 1–4 (0-1)
Ásotthalom, 90 néző. Vezette: Dobó Attila – jól (Mucsi, Tapodi).
Ásotthalom: Karácsonyi – Török, Kothencz L. (Kothencz G., 67.), Góra (Horváth T., 75.), Király (Trója, 80.), Malatinszki D., Víg, Sándor (Szász, 77.), Hevesi, Malatinszki Á. (Kukli, 83.), Dobák T. Edző: Hevesi Tibor.
Kiskundorozsma: Fábián – Varga Á., Molnár K., Fekete (Hochheiser, 85.), Sallai (Bodonji, a szünetben), Veszelka, Ottlik Máté, Fülöp (Tóth N., 85.), Lóki, Bozsó (Agócsy, 82.), Kis B. (Kalapács, 60.). Edző: Paksi Péter.
Gólszerzők: Víg (59.), ill. Sallai (22.), Lóki (63., 75.), Kalapács (80.).
Jók: senki, ill. Sallai, Lóki, Molnár K., Bozsó, Bodonji, Kalapács.
Hevesi Tibor: – Túl sok sebből vérzünk, igyekszünk a homokháti rangadóra egyenesbe jönni. Gratulálok a Dorozsmának! 
Paksi Péter:Magabiztos győzelmet arattunk a keményen küzdő Ásotthalom ellen, gratulálok a srácoknak!


DB Futball Bordány SK–Hódmezővásárhelyi FC 8–1 (5-0)
Bordány, 150 néző. Vezette: Burzon Márk – jól (Gargya, Paczér).
Bordány: Grund – Perpauer, Márki, Baka (Gyuris, 78.), Visnyei (Heipl, 63.), Pióker, Kis L. (Mucsi, 63.), Lőrinc, Sárkány (Márton, 57.), Kovács P. (Csuka, 78.), Kovács D. Edző: Nagy Torma Ricsárd.
HFC II.: Tóth M. (Jandó, a szünetben) – Vass, Bánfi (Kovács R., 57.), Vastag, Borbás (Pálinkás, a szünetben), Karácsonyi, Buzás, Bencze, Telek (Tatár, a szünetben), Kis D., Barna (Herczeg, 57.). Edző: Vinnai István.
Gólszerzők: Kovács P. (3.), Márki (14.), Baka (16., 38., 42., 61.), Visnyei (53.), Pióker (56.), ill. Vastag (88.).
Jók: mindenki, ill. Bencze, Buzás.
Nagy Torma Ricsárd:Gratulálok a csapatomnak a megfelelő hozzáálláshoz! Jók voltunk, de nem kell elfelejtenünk, hogy ma minden összejött. Ezt az önbizalmat kell tovább építenünk. 

A 14. forduló programja:
Péntek, 18.30: Hódmezővásárhelyi FC II.–M-Perfect Home-Algyő. Szombat, 13 óra: Kéménygyártó-Mórahalom VSE–Ásotthalom, Makó–DB Futball Bordán, Tiszasziget–Balástya, Kiskundorozsma–Szentesi Kinizsi. 15.30: FK 1899 Szeged-SZEOL–SZVSE-G-Falc Kft.

forrás: delmagyar.hu

Főtámogatók

Kiemelt támogatók

Támogatók

Minden Jog Fenntartva! 2023 © Algyői Sportkör
Adatvédelmi tájékoztató - Adatkezelési tájékoztató - Sütik

A weboldalt készítette: B-Web Stúdió

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.