Hétvégi utánpótlás hírek

Labdarúgás - 2023.okt..20


U11-es korosztály: 

Bozsik Tornán vett részt.

Pócs Tamás utánpótlás edző:

U11- Bozsik-torna Rengeteget fejlődnek a srácok és ezt ők is érzik. Nem lehetek teljesen elégedett, de az utóbbi tornákon jól játszunk, egyre több játékelemet tudunk a pályára vinni. Ezen a Bozsik-tornán is megmutatták, hogy ha passzolnak, beszélnek egymáshoz meccs közben, segítik egymást, bátran cseleznek, akkor sikereket érhetnek el. 

Különdíjasok: Tóth Bulcsú Bálint Illés


U14 lány korosztály:

Algyő-Sándorfalva: 1-10

Gólszerző: Börcsök Laura

Algyő: Domonkos Viktória, Szabó Dorka, Gritto Amanda Kendra, Börcsök Laura,Dombi Bianka, Németh Kamilla, Illés Lili

Pócs Tamás utánpótlás edző:

A bajnokság legerősebb csapata ellen játszottunk és nem vallottunk szégyent. A lányok mindent beleadva nehezítették meg ellenfelük dolgát. A nehéz mérkőzések után, talán kicsit könnyebbek következnek, ahol pontokat szerezhetünk. Ehhez végig koncentráltan és motiváltan kell focizniuk a lányoknak. 

Gratulálok a Sandorfalvának.


U 14-es korosztály:

Algyő- Szőreg RSE B: 3-1

Gólszerzők: Krizsán Énok, Szűcs-Tóth Tamás,Tihanyi Olivér

Algyő: Bujtor Barnabás-Hegedűs Hugó, Rácz Tamás, Földi Gergő, Buder Botond, Berta Bence, Tihanyi Olivér, Zsóri Dominik, Krizsán Énok

Csere: Szűcs-Tóth Tamás, Mogyorósi Marcell, Dohány Zétény

Jó: mindenki

Horváth Adrián utánpótlás edző:

A pénteki mérkőzésen 2 sajnálatos vereség után sikerült újra nyerni. Örülök, mert a héten gyakorolt támadásvezetésből sikerült gólt szereznünk. Az első félidőben a gólon kívül több nagy lehetőségünk is volt, ezek sajnos kimaradtak, de a félidőben megbeszéltek alapján a második játékrészben két gyors góllal sikerült bebiztosítani a győzelmet. Rúghattunk volna több gólt is, viszont nem lehetünk elégedetlenek így sem. Büszke vagyok a srácokra, mert látom hogy próbálják betartani azokat a dolgokat amiket edzéseken kérek tőlük. Szeretném, ha méginkább ez lenne a jellemző az edzéseken is és nem kerülne túlsúlyba a bohóckodás miatti fegyelmezés!


U16-os korosztály:

Kiskundorozsma-Algyő: 0-13

Algyő: Kuklai Ádám-Sári Zsolt (Nánási), Aradi Zalán, Tóth Szilárd, Wachi Edvárd-Lovas Botond, Varga Marcell, Daróczi Gergő (Kiss) - Csányi Bertalan, Kovács Milán, Sík Bence

Csere: Nánási Bálint, Oltványi Zsombor, Szakál Botond, Kiss Brúnó

Gólszerzők: Sík 5, Lovas 3, Varga 2, Tóth, Kiss, Kovács

Jó: mindenki

Szűcs Krisztián utánpótlás edző:

Egy könnyű mérkőzésen vagyunk túl, ami akár nagyobb arányú is lehetett volna, ha kicsit odafigyelünk. Örülök, hogy most annak is több játék lehetőséget biztosíthattam akinek eddig kevesebb jutott. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!


U19-es korosztály:

Sándorfalva-Algyő: 7-0

Algyő: Balatonyi Martin (Tóth) - Németh Benjámin, Riczó Dávid, Vizi Dániel (Majó), Karsai Áron- Pap Csaba, Gulyás László, Laczkó Zsombor- Krizsán Zsombor (Németh O), Dénes Balázs, Tápai Roland (Farkas)

Csere: Tóth Gergely, Farkas Nándor, Németh Olivér, Bozó Bence, Majó Vince

Jó: Balatonyi

Szűcs Krisztián utánpótlás edző:

Ahogy elhagytuk az Algyő táblát mintha ott hagytuk volna a futball tudásunkat. Néhány játékos mélyen a tudása alatt játszott, és ez rányomta a bélyegét a csapatra. Levonjuk a megfelelő következtetéseket, és igyekszünk a következő mérkőzésen javítani.

Főtámogatók

Kiemelt támogatók

Támogatók

Minden Jog Fenntartva! 2024 © Algyői Sportkör
Adatvédelmi tájékoztató - Adatkezelési tájékoztató - Sütik

A weboldalt készítette: B-Web Stúdió

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.