Hétvégi utánpótlás hírek

Labdarúgás - 2023.okt..11


U7-es korosztály: Bozsik fesztiválon vett részt.

Kovács Milán utánpótlás edző:

Jó látni, hogy egyre bátrabban és tudatosabban fociznak a gyerekek. Büszkeséggel tölt el, hogy ilyen ügyes gyerekkel dolgozhatok hétről-hétre és ezt a hétvégeken viszont látom.

Oklevélben részesültek: Kele Boglárka, Hárs Marcell


U9-es korosztály: Szintén Bozsik fesztiválon vett részt.

Jaszenovics Balázs utánpótlás edző:

A Kisstadionban vasárnap újabb izgalmas Bozsikon vagyunk túl. Az előző alkalomból tanulva 3 csapattal vágtunk neki a hétvégének,hogy minden gyerek, aki hadra fogható játéklehetőséghez jusson. A héten gyakorolt védekezésből sok szép szerelést, blokkolást és labdaszerzést láthattam a srácoktól. Javultunk a test test elleni ütközésekben is.

Oklevélben részesültek: Laczi Milán,Joó Marcell, Szucskó Dominik


U11-es korosztály: Az Algyői Ligán szerepelt.

Algyő - Mórahalom 1:1

Algyő - Kiskundorozsma 0:5 Algyő - Szeol 4:5 Algyő - Kész Group Szeged 2:2 Algyő - Fortuna Arad 0:1 Algyő - Móraváros 3:3

Pócs Tamás utánpótlás edző:

A liga második fordulójában szintén két csapattal tudtunk indulni. A srácok parázs meccseken nyújtottak megfelelő teljesítményt. Passzjátékunk és támadásvezetéseink még fejlesztésre szorulnak, a kapu előtt még sokszor bizonytalanok vagyunk. Ennek ellenére sok helyzetet tudtunk kialakítani, leginkább az ellenfél térfelén szerzett labdákból. A harciasságra most sem lehet panaszom. A Fortuna Arad csapata ellen nemzetközi mérkőzésen is részt vehettek a gyerekek és kiválóan teljesítettek. Köszönjük a szülőknek a meccseken való folyamatos biztatást, szurkolást.


U14-es lány korosztály: Mórahalom ellen lépett pályára.

Mórahalom-Algyő: 5-1 (1-1)

Algyő:

Gritto Amanda Kendra, Ádám Luca, Börcsök Laura, Dombi Bianka, Domonkos Viktória, Németh Kamilla, Szabó Dorka

Gólszerző: Börcsök Laura

Pócs Tamás utánpótlás edző:

Az első félidőben nagyon megnehezítettük eddig kiválóan szereplő ellenfelünk dolgát, hiszen döntetlennel fordultunk rá a második félidőre. Sajnos a meccs vége felé közeledve egyre jobban elfáradtunk, és elkövettünk pár hibát. Hétről hétre kell fejlődünk, sok tapasztalatot kell még szereznünk. Gratulálok a Mórahalomnak!


U13-as korosztály: Hódmezővásárhelyen szerepelt.

HFC I-Algyő 0-0

Apátfalva-Algyő 2-3 (0-0)

Gólszerzők: Buder, Hegedűs, Földi

HFC II-Algyő 2-3 (0-0)

Gólszerző: Buder 3

Algyő:Berta Bence-Mogyorósi Marcell, Lippai Máté, Földi Gergő, Hegedűs Hugó, Dohány Zétény, Zsóri Dominik, Rácz Tamás, Buder Botond

Csere: Szűcs-Tóth Tamás

Horváth Adrián utánpótlás vezetőedző:

A vasárnapi U13-as torna azt gondolom nagyon jót tett a gyerekek lelkének és önbizalmának! Azt gondolom hasznos volt a fejlődésük szempontjából is, mivel volt lehetőség jónéhány játékost megnéznem különböző pozíciókban is. Külön öröm, hogy sikerült egy ki-ki meccset is megnyerni egy jó csapat ellen. Szeretném, ha ezt a hozzáállást tudnánk tovább vinni magunkkal a szezon hátralevő részére! Külön köszönet a lelkes szülőknek akik elkísértek minket egész hétvégén és szurkoltak a srácoknak!


U14-es korosztály: Tiszaszigeten lépett pályára.

Tiszasziget-Algyő:4-1

Algyő:

Bába Martin-Hegedűs Hugó, Siklósi Endre, Lippai Máté, Földi Gergő, Rácz Tamás, Szűcs-Tóth Tamás, Mogyorósi Marcell, Zsóri Dominik

Csere: Tandari Ádám, Buder Bototnd, Berta Bence, Juhász Gergely, Tihanyi Olivér, Krizsán Énok, Bujtor Barnabás

Gólszerző: Krizsán Énok

Horváth Adrián Utánpótlás edző:

Az U-14 bajnokiról ugyan pont nélkül tértünk haza, azonban játékban nem maradtunk alul ellenfelünkkel szemben. Próbálták a srácok maximálisan betartani amit edzéseken és a mérkőzés előtt kértem tőlük. Néhány alkalommal a labdakihozatal gyönyörűen megtörtént, illetve előre játékban is volt néhány szép megoldása a srácoknak. Védekezésben van még hova fejlődnünk, határozotabbnak kell lennünk a párharcoknál. Büszke vagyok rájuk mert próbáltak focizni és játékkal helyzeteket kialakítani, ami azt gondolom később többet fog érni mint most három pont.


U16-os korosztály: A Csongrád csapatát fogadta.

Algyő-Csongrád: 2-1

Algyő:

BAlatonyi Martin-Sári Zsolt, Tóth Szilárd (Tapody), Wachi Edvárd, Aradi Zalán-Lovas Botond, Varga Marcell (Házy), Daróczi Gergő(Nánási)-Szakál Botond (Sík), Kovács Milán (Oltványi), Csányi Bertalan (Kiss)

Csere: Sík Bence, Házy Tamás, Nánási Bálint, Tapody Máté, Oltványi Zsombor, Kiss Brúnó

Gólszerzők: Lovas, Sík

Jó: Egész csapat

Szűcs Krisztián Utánpótlás edző:

Gratulálok a csapatnak a győzelemhez. Sajnos megunknak tettük megint nehézzé a mérkőzést, mert egy balszerencsés kapott gól után rengeteg helyzetet kihagyva kiszenvedtük a győzelmet. A támadásainknál teljesen visszaláttam a pályán amit a héten tanultunk edzésen. A befejezéseknél a koncentrációt kell emelni és könnyebb meccseink lesznek.


U19-es korosztály: A Szentmihály csapatát fogadta.

Algyő: Balatonyi Martin (Tóth)-Németh Benjámin, Riczó Dávid, Vizi Dániel (Laczkó), Kiss Gergő (Karsai)-Gulyás László, Pap Csaba,  Bozó Bence (Németh O.)- Krizsán Zsombor (Farkas), Dénes Balázs (Cuflic), Tápai Roland

Csere: Tóth Gergely, Farkas Nándor Karsai Áron, Németh Olivér, Laczkó Zsombor, Cuflic Viktor

Gólszerzők: Tápai 3, Dénes, Pap

Jó: Egész csapat

Szűcs Krisztián utánpótlás edző:

A mérkőzés elején gyorsan 2 gólos előnyre tettünk szert, majd a félidő során be is biztosítottuk a győzelmet. Sajnos a második félidőben ráültünk az eredményre. Ezt nem szabad megengedni magunknak, mert más sem kímél minket. A csapattal elégedett vagyok, egy eddig nem használt felállásban játszottunk amit most tanulunk, és többé-kevésbé alkalmazni tudtunk.

Főtámogatók

Kiemelt támogatók

Támogatók

Minden Jog Fenntartva! 2024 © Algyői Sportkör
Adatvédelmi tájékoztató - Adatkezelési tájékoztató - Sütik

A weboldalt készítette: B-Web Stúdió

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.