Hétvégi utánpótlás hírek

Labdarúgás - 2023.okt..03


U9-es korosztály:

Az Algyői Ligán vettek részt.

Jaszenovics Balázs utánpótlás edző:

Vasárnap folytattuk az U9-es csapatunkkal is az Algyő Liga küzdelmeit.Jó volt látni,hogy 2 csapatot is el tudtunk indítani,így azok a srácok is lehetőséghez tudtak  jutni,akik eddig nem jutottak szóhoz.Sok sikeres cselt és passzt láthattunk,amiket sokat gyakoroltunk az elmúlt hetekben.Tetszik  a fiúknak hogy változatos a sorsolás és olyan csapatokkal is tudunk játszani,akikkel eddig még kevesebbszer találkoztak. Folytatjuk a közös munkát...

U11-es korosztály:

Bozsik tornán vettek részt.

Pócs Tamás utánpótlás edző:

A Bozsik-tornák megfelelő alkalmak arra, hogy élesben, meccseken alkalmazzák a gyerekek mindazt, amit a héten vagy az utolsó hetekben edzésen gyakoroltak. A sok szép megoldás mellett továbbra is a csapatjáték minőségét érzem kissé hiányosnak. Többet kell passzolnunk, pontosabban kell játszanunk, a helyzeteinket pedig nagyobb százalékban kell használnunk a jövőben. Mindezek mellett gratulálok a srácoknak, hiszen elejétől a végéig motiváltak voltak és beleadtak mindent.

Oklevélben részesültek: Mészáros Marcell, Jóbi Benedek

U14-es lány korosztály:

Algyő-Kiskundorozsma: 0-15

Algyő: Domokos Viktória-Illés Lili, Börcsök Laura, Szabó Dorka, Dombi Bianka, Gritto Amanda Kendra

Pócs Tamás utánpótlás edző:

A lányok olyan csapatok ellen játszanak hétről hétre, akik már több éve, de legalább egy éve foglalkoznak a labdarúgással. A meccs elején meg tudtuk nehezíteni ellenfelünk dolgát, de utána kijött a tudásbeli különbség. Folytatjuk tovább a munkát, sok nehéz meccs vár még ránk, de fokozatosan fejlődni fogunk. Büszke vagyok Rájuk!

U14-es korosztály:

Algyő-Szőreg: 1-8

Algyő:Bujtor Barnabás-Berta Bence, Lippai Máté, Tihanyi Olivér- Siklósi Endre, Földi Gergő, Krizsán Énok-Szűcs-Tóth Tamás, Rácz Tamás

Csere: Tandari Ádám, Mogyorósi Marcell, Juhász Gergely, Lele Botond, Dohány Zétény

Gólszerző: Öngól

Jó: Lippai

Horváth Adrián utánpótlás edző:

Az idei szezonban ezekből a meccsekből lehet tanulni és előrelépni. Ellenfelünk előrébb tart, nekünk pedig az a célunk, hogy ezt a különbséget minél inkább lecsökkentsük. Sajnos nem sok mindent láttam viszont a pályán abból, amit a mérkőzés előtt kértem a srácoktól. Remélem ők is érzik, hogy ennél több kell. Ettől függetlenül büszke vagyok rájuk, mert próbáltak végig küzdeni!

U16-os korosztály:

Üllés-Algyő: 4-2

Algyő: Balatonyi Martin- Sári Zsolt, Wachi Edvárd, Tóth Szilárd, Aradi Zalán-Sík Bence, Varga Marcell, Daróczi Gergő (Nánási)- Szakál Botond (Tapody), Kovács Milán, Csányi Bertalan (Házy)

Csere: Házy Tamás, Nánási Bálint, Tapody Máté

Gólszerzők: Daróczi, Csányi

Jó: Aradi, Varga, Csányi

Szűcs Krisztián utánpótlás edző: A mérkőzés előtt azt kértem a fiúktól, hogy az elején döntsük el a mérkőzést. Sajnos ez nem sikerült. Több helyzetet is kihagytunk. A játékunk nem volt megfelelő, helyenként önmagunkhoz képest lassan játszottunk. A helyzeteink megvoltak egy könnyű mérkőzéshez, de sajnos kimaradtak. A héten ezek a hibák kijavításán dolgozunk


U 19-es korosztály:

Algyő-Csongrád: 3-1

Algyő: Tóth Gergely-Németh Benjámin, RiczóDávid, Vizi Dániel (Laczkó), Kiss Gergő- Pap Csaba, Ilyés Áron, Buchholcz Barnabás, Semjényi Márton- Krizsán Zsombor (Feil), Bozó Bence (Németh O.)

Csere: Németh Olivér, Feil Csaba, Laczkó Zsombor

Gólszerzők: Buchholcz, Krizsán, Kiss

Jó: egész csapat

Szűcs Krisztián utánpótlás edző:A játékunkban volt némi hiba a győzelem ellenére is. Kissé idegesen játszottunk, dea Csongrád nem tudott élni vele. A második félidő folyamán több edzés munkáját vissza láttam a csapattól, az egyik gyakorolt támadás vezetésből gól is született. Bízom benne hogy ezt az utat folytatjuk.

Főtámogatók

Kiemelt támogatók

Támogatók

Minden Jog Fenntartva! 2024 © Algyői Sportkör
Adatvédelmi tájékoztató - Adatkezelési tájékoztató - Sütik

A weboldalt készítette: B-Web Stúdió

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.