Hazai pályán játszhat az Algyő és a Makó is

Labdarúgás - 2023.Aug.09


Az MLSZ elkészítette a Mol magyar kupa 2. fordulójának párosításait. Ahogy az első körben, itt is a területi alapon felosztott csoporton belül kaphatott ellenfelet az első körből két továbbjutó Csongrád-Csanád vármegyei csapat, az Algyő és a Makó.

Nos, mindkét gárdánk hazai környezetben léphet pályára, méghozzá vele azonos bajnoki osztályban szereplő együttes ellenében.

Az Algyőre az a Pest megyei I. osztályú Pilis vár, amely az előző körben a Hódmezővásárhelyi FC-t búcsúztatta, míg a Makó a szintén vármegyei I. osztályú, az előző körben a Sárrétet 6–0-al búcsúztató Dunaharasztit kapta ellenfélként – ám mivel mindkét párosításban a Csongrád-Csanád vármegyei csapat neve bukkant elő hamarabb, így ők lesznek a pályaválasztók.

A mérkőzéseket az augusztus 26-27-i hétvégén bonyolítják le, a továbbjutás egy mérkőzésen dől el, amennyiben döntetlent hozna a 90 perc, akkor 2×15 perc hosszabbítás, majd tizenegyesek következnek.

A következő fordulóban már az ország bármely területéről kaphatnak majd ellenfelet a továbbjutók, a sorozatba bekapcsolódnak az NB II.-es és NB I.-es csapatok is  – a 3. forduló sorsolását pedig az M4 Sporton ejtik meg augusztus 28-án. 

Mol magyar kupa, 2. forduló, Dél-keleti csoport

Algyő–Pilis, Makó–Dunaharaszti, Szarvas–ESMTK, Orosházi MTK-ULE–III. Kerület, Mezőmegyer–BKV Előre, Kecskeméti LC–Körösladány, Bajai LC–FC Dabas, Békéscsaba–Monor, Szolnoki MÁV–Kelen.

forrás: csfoci.hu

Főtámogatók

Kiemelt támogatók

Támogatók

Minden Jog Fenntartva! 2024 © Algyői Sportkör
Adatvédelmi tájékoztató - Adatkezelési tájékoztató - Sütik

A weboldalt készítette: B-Web Stúdió

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.