Stabilabb teljesítményt nyújtana az Algyő

Labdarúgás - 2023.júl..24


<p>Hat távozó mellett nyolc érkezője van a csapatnak.</p>

<p>A negyedik helyen végzett a vármegyei I. osztály előző szezonjában az Algyő SK, amely továbbra is Fülöp Tibor vezetésével készül, viszont a keretben több változás is bekövetkezett.</p>

Hat távozója van a csapatnak: Jernei Márkó és Bakó András felhagyott a játékkal, Kalics Dániel és Táncos Bence nem Algyőn folytatják. Csehó Martin a Mórahalomhoz igazolt, míg Fekete Ádám a Balástyában szerepel a következő szezontól.

A távozókat igyekeztek pótolni a gárdánál, így Algyőn játszik az új idénytól az UTC-től érkező 16 éves Csányi András. Szintén az algyőieknél folytatja a Keceltől érkező Patai Balázs, a 24 éves játékos korábban a Makóban is megfordult már a vármegyében.

A SZEOL SC-től hárman csatlakoztak Fülöp Tibor csapatához, Buccholcz Barnabás, Semjéni Márton és Vánkay Tamás személyében. A Szeged-Csanád GA-tól érkezett szintén három fiatal, a kapus Heckó Kirill, valamint két mezőnyjátékos, Dudás Lázár és Ilyés Áron.

Az Algyő első tétmérkőzése jövő szombaton az NB III.-as Füzesgyarmat ellen lesz a Mol magyar kupa első fordulójában.

Bónusznak fogjuk fel a kupaszereplést, ellenfelünk két éve még az élmezőnyben volt a Keleti csoportban. Egy kemény alapozáson vannak túl a srácok, hazai pályán nem feltartott kézzel lépünk pályára, és mindent megteszünk a továbbjutásért – mondta a gárda trénere az első tétmeccs kapcsán.

A vármegyei I. osztályban az Algyő a Mórahalom elleni hazai meccsel indítja a szezont augusztus 19-én.

Kiegyenlített bajnokságra számítok. Tudatosan nyúltunk a fiatalokhoz, hiszen hosszútávon gondolkozunk, szeretnénk, ha ezekből a fiatalokból egy olyan csapattá alakulnánk, amely nagy jövő előtt áll. Elsődleges célunk a felsőházi szereplés, fokozatosan szeretnénk beépíteni a fiatalokat. Kicsit stabilabb, kiegyensúlyozottabb teljesítményt szeretnénk végezni, egyúttal szeretnénk elkerülni, hogy olyan kilengéseink legyenek, mint az előző idényben – tette hozzá Fülöp Tibor.

forrás: csfoci.hu

Főtámogatók

Kiemelt támogatók

Támogatók

Minden Jog Fenntartva! 2024 © Algyői Sportkör
Adatvédelmi tájékoztató - Adatkezelési tájékoztató - Sütik

A weboldalt készítette: B-Web Stúdió

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.