SZVSE-Algyő döntőt rendeznek a kupában

Labdarúgás - 2023.máj..19


Ezúttal is meglepte a Tiszaszigetet idegenben az Algyő: a két csapat bajnokiját ugyan legutóbb a szigetiek nyerték, de most az Algyő az első félidőben első felében szerzett két góljára nem tudtak válaszolni a hazaiak – még úgy sem, hogy az utolsó húsz percet emberhátrányban játszották a vendégek.

Bejutott a döntőbe a címvédő, miután az SZVSE fél óra alatt hetet lőtt a tartalékosan felálló FK Szegednek: a Vasutasok magabiztos sikerükkel nyerték meg a városi derbit, és lehetnek ott a tavalyi év után ismét a fináléban.

Június 3-án, Ásotthalmon tehát Tiszasziget–FK Szeged csata lesz a bronzéremért, míg a kupagyőzelemért majd az SZVSE és az Algyő csap össze.

Nemes István Csongrád-Csanád vármegyei kupa, elődöntők
17.30

Tiszasziget–Algyő 0–2 (0-2)
Tiszasziget, vezette: Hegyesi Gábor (Gargya, Kiss R.).
Tiszasziget: Kiss D. – Papp Á., Lipták, Oláh, Babolek, Bálint, Albert, Bánóczki (Drágity, 64.), Vajna, Farkas, Godó (Szilágyi, 62.). Játékos-edző: Magyar György.
Algyő: Szabó G. – Rádi, Kiss R., Bozóki, Kardos (Vastag, 72.), Pióker (Kovács M., 79.), Táncos (Fekete, 56.), Deák (Puskás, 90.), Csehó, Csányi, Selyem. Edző: Fülöp Tibor.
Gól: Kardos (9.), Rádi (26.).
Kiállítva: Bozóki (69.).

SZVSE-G-Falc Kft.–FK 1899 Szeged-SZEOL 9–1 (8-0)
Szeged, SZVSE-stadion, vezette: Dobó Attila (Kucsora, Kiss M.)
SZVSE: Czirják – Kormányos (Veszelka, a szünetben), Pócs (Kelemen B., 68.), Csamangó, Mészáros, Beretka, Mezei (Fodor, a szünetben), Lévai, Kelemen V., Amariutei (Ábrahám-Fúrús, a szünetben), Papp (Oroszi, a szünetben). Játékos-edző: Kelemen Balázs.
FK Szeged: Szabó B. – Tóth G., Heipl (Miklós, 55.) Csuka (Hegyesi P., a szünetben), Buchholcz, Vánkay, Cs. Tóth, Martinkovics (Bürgés, 30.), Semjényi, Frankó (Hegyesi B., a szünetben), Sisák (Mucsi, a szünetben). Edző: Dóra János.
Gól: Kelemen V. (3., 10., 45.), Amariutei (5., 13., 15., 27.), Papp Á. (30.), Pócs (61.), ill. Cs. Tóth (57.).
Kiállítva: Ábrahám-Fúrús (84.).

forrás: csfoci.hu

Főtámogatók

Kiemelt támogatók

Támogatók

Minden Jog Fenntartva! 2024 © Algyői Sportkör
Adatvédelmi tájékoztató - Adatkezelési tájékoztató - Sütik

A weboldalt készítette: B-Web Stúdió

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.