Először győzte le ebben a szezonban az Algyőt a Tiszasziget

Labdarúgás - 2023.máj..08


A vármegyei I. osztály rájátszásának hetedik fordulóját követően már csak három csapat az, amelyik még nem biztosította be jövő évi tagságát. A Balástya egy fordulatos meccset nyert meg Szentesen, ezzel már biztosan bentmaradó. Ahogyan az UTC-t legyőző FK 1899 Szeged-SZEOL is biztosan tagja lesz a vármegyei élvonalnak jövőre, a Kertész utcai klub esetében viszont egyre távolibbnak tűnik, hogy sikerülne kiharcolnia a bentmaradást. A hátralévő három fordulóban dől el, hogy az UTC-Deszk-Szentes trióból melyik két csapat búcsúzik az idény végén.

Ami a felsőházat illeti, csak két meccset játszottak le, miután az SZVSE nem állt ki a Szeged-Csanád GA II. otthonában péntek este. A Mórahalom egy hajrában szerzett góllal nyern tudott Kiskundorozsmán, míg a Tiszasziget három vereség után, ebben a szezonban először le tudta győzni az Algyőt – a két csapat május 17-én a kupa elődöntőjében ismét összecsap.

Vármegyei I. osztály, rájátszás, 7. forduló, felsőház

Algyő–Tiszasziget 2–3 (0-2)
Algyő, 150 néző. Vezette: Bálint Dániel – közepesen (Szabó R., Csöngető)
Algyő: Kőrösi – Rádi, Kiss R., Bozóki (Kardos, a szünetben), Horváth A., Pióker (Podonyi, a szünetben), Daróczi (Fekete, 73.), Deák, Csehó, Csányi, Selyem. Edző: Fülöp Tibor.
Tiszasziget: Kiss D. – Papp Á., Lipták, Skribek B. (Albert, a szünetben), Oláh, Babolek, Szabó D. (Magyar, 64.), Bálint D., Skribek Á., Bánóczki (Godó, 64.), Vajna. Játékos-edző: Magyar György.
Gólszerzők: Kardos (60.), Deák (64., 11-esből), ill. Oláh (13.), Szabó D. (23.), Godó (73.).
Kiállítva: Bálint D. (80.).
Jók: Kőrösi, Daróczi, Selyem, Podonyi, ill. mindenki
Fülöp Tibor: Az első félidő megmagyarázhatatlan volt, de pozitívum, hogy egy ilyen erős csapat ilyen mélyről fel tudtunk jönni. Megérdemelt a Tiszasziget győzelme. 
Magyar György:Nagyon fontos három pontot szereztünk. Az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, de az Algyő minden hibánkat kihasználva egyenlített a második játékrészben. Ellentétben az eddigi tavaszi meccseinkkel, a végén a "fekete leves" a mi malmunkra hajtotta a gólt, és a három pontot. Gratulálok mindkét csapatnak ebben a hosszú hadjáratban!

Képgaléria a mérkőzésről: GALÉRIA


Kiskundorozsma–Mórahalom 0–1 (0-0)
Szeged-Kiskundorozsma, 100 néző. Vezette: Dobó Attila – közepesen (Kucsora, Mucsi).
Kiskundorozsma: Rozs – Laczi, Molnár K., Róka, Simon (Ottlik Márk, 69.), Kalapács, Sallai, Ottlik Máté, Fülöp, Lóki, Bozsó. Edző: Tóth János.
Mórahalom: Weszelovszky – Vajda, Görbe (Trója, 78.), Holcsik (Tajthy, 90.), Csizmaida (Fodor, 68.), Baji (Mészáros G., 92.), Pető, Nagy M., Rádóczi Dáv., Bokányi, Szalma. Edző: Papp Endre.
Gólszerző: Nagy M. (85.).
Jók: mindenki, ill. mindenki.
Tóth János:Kevesen vagyunk, a mostani helyzetünk szerencsétlenségében egy ikszes mérkőzést egy megpattanó labdával el tudunk veszíteni.  
Papp Endre:Dorozsmán nyerni mindig nehéz, de úgy gondolom, végig kézben tartottuk a mérkőzést, megérdemelt a győzelmet arattunk. Gratulálok az ellenfelünknek is, minden tiszteletet megérdemelnek, sportszerűségből jelesre vizsgáztak, tíz egészséges játékossal is vállalták a meccset, sok sikert kívánok nekik! 

Alsóház

Hódmezővásárhelyi FC II.–Deszk 3–2 (3–1)
Hódmezővásárhely, 100 néző. Vezette: Hegyi Eszter – jól (Vida, Mígh).
HFC II.: Füstös – Buzai, Varsányi (Tóth J., 61.), Karácsonyi, Tapiska, Krisztin, Borbás, Orovecz, Tatár, Fődi (Nagy L., 76.), Török M. (Ciortea, 87.). Edző: Bacsa Zsolt.
Deszk: Madaras – Teschner, Istókovics (Csordás, 88.), Kövesi (Bódi, a szünetben), Matyelka, Markovics, Tarjányi (Salánki, 65.), Adamov, Török Gy. (Fóris, 52.), Szabó R., Kormos. Edző: Csordás József.
Gólszerzők: Krisztin (16., 18.), Borbás (35.), ill. Adamov (20.), Kormos (46.).
Jók: Füstös, Tapiska, Krisztin, ill. Istókovics, Adamov, Szabó R.
Bacsa Zsolt: Az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, sajnos a helyzetek kimaradtak, így a második félidő nagyon meleg volt. 
Csordás József:Alacsony színvonalú mérkőzésen értékelhetetlen első félidő után a második félidei teljesítményünk nem volt elég a pontszerzéshez. Gratulálok a HFC II.-nek, sok sikert kívánok nekik a folytatásban!  


FK 1899 Szeged-SZEOL–UTC 3–0 (1-0)
Szeged-Petőfitelep, Szalai „Dzsínó” István sporttelep, 100 néző. Vezette: Béleczki László – kiválóan (Péter-Szabó, Nagy N.).
FK Szeged: Garamvölgyi – Tóth G., Giba, Csuka (Frankó, 58.), Hegyesi (Vörös, 65.), Vánkay, Cs. Tóth (Mucsi, 86.), Martinkovics (Tóth Á., 74.), Heipl, Sisák, Miklós (Hegyesi, 72.). Edző: Dóra János.
UTC: Mészáros – Csányi, Nádudvari-Sipos (Csupor, 88.), Péczely, Palakovics, Sós, Boss (Sándor, 86.), Miles J., Rákóczi, Floutier (Sarnyai, 64.), Gonda. Játékos-edző: Miles Joshua.
Gólszerzők: Sisák (35.), Vánkay (63.), Martinkovics (72.).
Jók: mindenki, ill. Mészáros, Floutier.
Dóra János:Micsoda hét volt ez! Bent maradtunk az első osztályban, főtáblára jutottunk a kupában és megünnepeltem szüleim aranylakodalmát. Köszönöm mindenkinek! 
Miles Joshua:Megvoltak a helyzeteink az első félidőben, de ezeket nem tudtam gólra váltani, ezzel lehúztam a csapatot. Gratulálok a kapusunknak, aki egy újabb tizenegyest védett a mai napon. 


Szentesi Kinizsi–Balástya 3–4 (1–2)
Szentes, 100 néző. Vezette: Mucsi Zsolt – kiválóan (Gargya, Kiss R.).
Szentesi Kinizsi: Kovács N. – Bartucz B. (Légrádi, 66.), Lőrincz (Mihály, 76.), Dovics, Szarvas, Prozlik, Bartucz P., Locskai (Rácz B., 84.), Rácz D., Piti (Illés, 72.), Koncz. Edző: Sallai Róbert.
Balástya: Hegedűs – Mondics, Szádeczky, Mágocsi, Bagi, Nagymihály (Faragó, 45.), Néma (Tóth B., 66.), Horváth Cs., Tóth P., Márkus, Tóth G. Edző: Kiss Máté.
Jók: Prozlik, Lőrincz, ill. mindenki.
Sallai Róbert:Nagyszerű játékvezetés mellett, végigtámadtuk a mérkőzést, számtalan nagy lehetőséget alakítottunk ki, de mind kimaradt, majd öngólt vétettünk, az ellenfél pedig három kapuralövésből gólt szerzett.
Kiss Máté:Habár szűkös kerettel, de egy remek pályán, idilli futballidőben fociztunk egy jót, az éves célkitűzésünket a mai győzelemmel teljesítettük.

A következő forduló programja:

Felsőház, szombat, 17.30: SZVSE-G-Falc Kft.–Kiskundorozsma Algyő–Szeged-Csanád Grosics Akadémia II., Mórahalom–Tiszasziget. Alsóház, péntek, 17.30: Balástya–FK 1899 Szeged-SZEOL. 19 óra: Hódmezővásárhelyi FC II.–Szentesi Kinizsi. Szombat, 15.30: UTC–Deszk (Újszentivánon).

Fotók: Karnok Csaba / forrás: delmagyar.hu

Főtámogatók

Kiemelt támogatók

Támogatók

Minden Jog Fenntartva! 2024 © Algyői Sportkör
Adatvédelmi tájékoztató - Adatkezelési tájékoztató - Sütik

A weboldalt készítette: B-Web Stúdió

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.