Hétfőn sorsolnak a rájátszásra

Labdarúgás - 2023.Mar.19


A hétvégén befejeződik a megyei I. osztály alapszakasza, az idény versenykiírásának értelmében pedig ezt követően két részre, felső és alsóházra oszlik a mezőny.
Az első hat csapat a bajnoki címért és a dobogós helyekért küzdhet, míg az alsóházi csapatok a kiesés elkerüléséért játszanak.

Az utolsó forduló abból a szempontból már nem tartogat izgalmakat, hogy melyik csapat hol folytathatja, hiszen az már korábban eldőlt, hogy a Szeged-Csanád GA II., az SZVSE, a Tiszasziget, a Kiskundorozsma az Algyő és a Mórahalom lesz a felsőház tagja, a Hódmezővásárhelyi FC II., a Balástya, az FK 1899 Szeged-SZEOL, a Szentesi Kinizsi, az UTC és a Deszk pedig az alsóházban szerepel majd. A csapatok viszik magukkal az eddigi pontjaikat, és egy újabb, oda-visszavágós kört játszanak egymással.

A rájátszás a következő hétvégén rajtol is, így az MLSZ Csongrád-Csanád megyei igazgatósága hétfőn 9 órakor tartja a sorsolást a szezon következő szakaszára, a sorsolás a csfoci.hu Facebook-oldalán élőben követhető lesz.

forrás: csfoci.hu

Főtámogatók

Kiemelt támogatók

Támogatók

Minden Jog Fenntartva! 2024 © Algyői Sportkör
Adatvédelmi tájékoztató - Adatkezelési tájékoztató - Sütik

A weboldalt készítette: B-Web Stúdió

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.