Honvéd és Partizan felkészülési mérkőzések Algyőn

Egyéb - 2023.feb..22


Felkészülési mérkőzéseken bizonyíthattak U-korosztályú fiataljaink. Mihályi Tamás U14-es és Bogdánfi Márton U15-ös tanítványai a szerb FK Partizan ellen léphetek pályára, előbbiek számára a mérkőzés 1–1-es döntetlennel zárult, a második félidőben vették be egymás kapuját a csapatok, a mi részünkről Varga Zalán zörgette meg a hálót.

Bogdánfi Mártonék győzelemmel térhettek haza Algyőről, hiszen 2–1-es végeredménnyel zárult a találkozó. A első félidőben 1–1-es állással mentek a szünetre a felek, de a második játékrészben a becserélt Miták Milán köszönt be és nyerte meg csapatunknak a mérkőzést.

„Szeretnénk megköszönni a lehetőséget az Algyői SK-nak és Bogdán Tamás elnöknek, hogy immár sokadik alkalommal biztosították számunkra a helyszínt a mérkőzés lejátszásra, méúgy is, hogy egyes alkalmakkor a saját programjukat kellett felülírniuk annak érdekében, hogy az utánpótlás csapataink nívós ellenfelek ellen játszhassanak. Nagy könnyebbség számunkra, hogy a helyszíni adottságoknak köszönhetően Belgrád és Budapest között félúton tudtak találkozni a csapatok, ráadásul most is a már megszokott, remek körülmények között léphettünk pályára. Külön köszönetet érdemel Kárász Dávid sportigazgató is, aki a mérkőzések szervezésével kapcsolatban minden kérdésben, szervezési feladatban a rendelkezésünkre állt, így nekünk már csak a játékra kellett koncentrálnunk“ – mondta Csapkó Zoltán, a Magyar Futball Akadémia operatív vezetője.

U15-ÖS FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
BUDAPEST HONVÉD-MFA–FK PARTIZAN (szerb) 2–1 (1–1)
Algyő

G: Nyers, Miták

Honvéd-MFA: Monoki – Pleskó (Lakatos), Balázs, Rankó, Merkl, Jarmoljuk (Miták), Kapitány, Petrók, Ujváry (Kecskés), Nyers, Reményik (Csoma)
Vezetőedző: Bogdánfi Márton

Bogdánfi Márton: – Egy parázs, klasszikus szerb-magyar mérkőzésen sikerült nyerni. Az első félidőben ellenfelünk ránk erőltette akaratát és csak helyenként tudtunk irányítani, a második játékrészben azonban felvettük a ritmust és a mi céljaink jobban érvényesültek, aminek köszönhetően megfordítottuk a mérkőzést. Ezek a nemzetközi meccsek pótolhatatlan tapasztalatokat adnak nekünk, amiknek köszönhetően rá tudunk világítani a hiányosságainkra, be tudjuk építeni a heti edzésmunkába azokat a módszereket, amely által kijavíthatjuk a hibáinkat.

U14-ES FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
BUDAPEST HONVÉD-MFA–FK PARTIZAN (szerb) 1–1 (0–0)
Algyő

G: Varga Z.

Honvéd-MFA: Tarnóczi – Acsai, Schwarcz, Csörgő, Varga Z., Bogdán, Geszler, Kayali, Varga K., Shodunke, Érsek
Vezetőedző: Mihályi Tamás

Mihályi Tamás: – Nagyon tompán és fáradtan játszottunk ezen a mérkőzésen, ami teljesen érthető a felkészülésünket és a hetünket megnézve. Minden dicséret megilleti a srácokat, mert a szívük a helyén volt akkor is, amikor a lábuk már nem vitte őket.

forrás: honvedfc.hu

Főtámogatók

Kiemelt támogatók

Támogatók

Minden Jog Fenntartva! 2024 © Algyői Sportkör
Adatvédelmi tájékoztató - Adatkezelési tájékoztató - Sütik

A weboldalt készítette: B-Web Stúdió

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.