A labdarúgó szakosztály szezonértékelője

Labdarúgás - 2022.dec..22


Mozgalmas félévet zárt az ALGYŐI SPORTKÖR labdarúgó szakosztálya. 9 csapatunk több mint 100 fellépésen vett részt 2022 őszén a Magyar Labdarúgó Szövetség versenyrendszereiben, valamint hazai és egyéb Csongrád-Csanád megyei rendezvényeken. Szakembereink a következőképpen értékelték a félévet:

Fülöp Tibor, Csongrád-Csanád Megyei I. osztály:

"A csapat elég hullámzó teljesítményt nyújtott az ősz folyamán, ezt jól mutatja az is, hogy csak egy döntetlent tudtunk játszani. Taktikai téren várok fejlődést a csapattól és bízok benne, hogy tavasszal már sokkal felelősségteljesebb, kiegyensúlyozottabb teljesítményre leszünk képesek egyénileg és csapat szinten is. Sajnos nagyon sok könnyű gólt ajándékoztunk az ellenfélnek egyéni hibákból, dekoncentráltság miatt. A Balástya és a Hódmezővásárhely elleni vereség igazán fájó, mert ott szinte saját magunkat vertük meg és az a 6 pont nagyon hiányzik most nekünk. A csapatban van potenciál, ezt be is bizonyították a Mórahalom és a Tiszasziget elleni idegenbeli mérkőzéseken, így a tavaszi szezon fő célja, hogy ezeket a teljesítményeket stabilan tudjuk hozni huzamosabb ideig, mert a csapat képes rá."

Daróczi László, Csongrád-Csanád Megyei III. osztály:

„Az Algyő SK második számú csapata két és fél éve indult újra a Megye 4. osztályban. Egy bemelegítő évet követően nyerték meg a bajnokságot és léptek feljebb egy szinttel. Nyáron vettem át a csapat irányítását Fejes Józseftől, aki sajnos munkahelyi elfoglaltsága miatt nem tudta folytatni a munkát. Mivel számunkra a hangulat, a közösség az elsődleges, így remek eredménynek tartom, hogy a dobogó alsó fokán "telelünk". Csapatunk főként algyői, vagy algyői kötődésű játékosokból áll, célunk az első 3 hely elérése, és továbbra is egy szervezett, jó hangulatú csapat kialakítása.”

Kovács Milán, Csongrád-Csanád Megyei U19 „A” osztály:

„Csalódott vagyok az őszi szezont illetően. Az elvárt eredmény alatt teljesített ez a korosztály. Ha továbbra is az egyéni "problémákkal" kell foglalkozni és nem tudunk csapatként jó teljesítményt nyújtani akkor hasonló tavaszi félévre számíthatunk. Télen azon dolgozunk, hogy ezek a "problémák" megszűnjenek, egységesek legyünk és felzárkózzunk a tabella első feléhez. A potenciál és a kvalitás megvan a csapatban, mutattunk olyan teljesítményt is ősszel, ami miatt bizakodóan várom a tavaszi szezont. Kellemes Ünnepeket kívánok Mindenkinek és Boldog Új Évet! Hajrá Algyő!”

Szűcs Krisztián, Csongrád-Csanád Megyei U16 „Kelet” csoport:

„A nyár folyamán a keret java része kiöregedett és feljebb lépett az U 19-es korosztályba. A frissen felkerült volt U 14-es játékosoknak szokatlan volt a gyorsabb játék, de fel tudták venni a ritmust. A nyarat egy edzőtáborral kezdtük, ami jól sikerült. Az őszi szezonunk viszont eredményesség szempontjából már kevésbé. Egyénileg és csapat szintem sokat fejlődött a társaság, ami reményeim szerint a tavaszi szezonban megjelenik az eredményekben is. Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt és Sikerekben Gazdag új évet kívánok.”

Kárász Dávid, Csongrád-Csanád Megyei U14 „Fehér” csoport:

„2022 Augusztusában vettem át az U14 csapat irányítását Marocsik Sándor kollégámmal. Az algyői játékosokhoz csatlakoztak a Tápé Főnix UPLSC Bozsik-programból kiöregedő játékosai is. A nyári felkészülés nem sikerült jól, lévén kevés játékos látogatta az edzéseket. A játékosaink jelentős része második sportágként tekint a labdarúgásra, így egyik fellépésünkön sem tudtunk teljes létszámban, legerősebb összeállításban megjelenni. A tabellán elfoglalt helyünk jól tükrözi hol tartunk a mezőnyhöz képest. Azt gondolom az elvégzett munka tavasszal több pontot fog eredményezni számunkra és tudunk majd közeledni a riválisainkhoz. A létszám a félév végére szépen kialakult, a fiatalabb játékosok az U13-as megyei bajnokságban is szerepelnek. Vannak értékes játékosaink, páran az idősebb korosztályban is bemutatkoztak már, ami bíztató a jövőre nézve.

Marocsik Sándor, Csongrád-Csanád Megyei U13 „B” csoport

„Csapatunk együtt edzett ebben a félévben az U14-es kerettel. A közösség nehezen állt össze nyáron, ám szeptembertől optimális létszámokkal tudtunk edzeni. Játékosaink nagy része bemutatkozott az U14-es bajnokságban is, több értékes, tehetséges focistánk van. Az U13-as korosztálytól csatlakoznak hozzánk partneregyesületünk, a Tápé Főnix UPLSC Bozsik-programból kiöregedő játékosai, így az első közös félévben az összecsiszolódás a legfontosabb. Azt gondolom a gyerekek jó közösséggé formálódtak, tavasszal szeretnénk előre lépni játékban is.”

Pócs Tamás, OTP Bank Bozsik-program, Algyői Gyermeklabdarúgó Liga U11

„2022 októberében vettem át a csapat irányítását, egy nagyon motivált és fociszerető társaságot. Létszámban is erősek vagyunk, hiszen minden edzésen 12 vagy annál több játékossal tudtam dolgozni. Az Algyői Gyermek Labdarúgó Liga és a Bozsik-program által nyújtott megmérettetéseken jó eredményeket értünk el, amely a gyermekeknek sikerélményt is adott. Jelen pillanatban a középmezőnyben helyezkedünk el. Óriási potenciál van a gyerekekben, gyorsan tudnak fejlődni, vannak ügyes, jó képességű játékosaink. A szülői közösség rendkívül segítőkész, amely ebben a korosztályban igazán fontos. Célom, hogy folyamatosan fejlődjenek a játékosok, úgy egyéni, mint csapatszinten, technikai és taktikai szempontból is.”

Molnár Szabolcs, OTP Bank Bozsik-program, Algyői Gyermeklabdarúgó Liga U9

„2022 augusztusában kezdtem az U9-es edzői pályafutásom Kárász Dávid szakmai vezető segítségével. Az augusztusban elkezdett munka semmi volt ahhoz képest, ami szeptemberben beindult, az iskolakezdés ugyanis hatalmasat dobott a létszámon. Néhány játékosból hirtelen 20 feletti létszámunk lett. Ebben a korban jellemzően sok sportágat kipróbálnak a gyerekek, mi azon dolgozunk, hogy minél többen szeressenek bele a labdarúgásba. Büszkén mondhatom, hogy sok gyermeknél sikerült ezt elérni, egész ősszel nagylétszámmal tudtunk dolgozni, ami az időjárás romlásával sem csökkent. Célunk tavasszal a létszám megtartása mellett a gyerekeket tehetségük szerinti kisebb csoportokra bontása, hogy mindenki megfelelő ütemben tudjon tovább fejlődni.”

Kovács Milán, OTP Bank Bozsik-program U7

„Elképesztő, hogy ezek a gyerekek hétről-hétre tudnak új dolgokat mutatni magukból és folyamatosan fejlődnek. Öröm az összes foglalkozás velük, ennek eredményeként a Bozsik-programokon is rendszerint pozitív élményekkel gazdagodunk. Sok gólt lőnek, szép cseleket csinálnak, bátran fociznak. Remélem, hogy ez a foci szeretet a jövőben is megmarad bennük, illetve a szülők továbbra is ilyen elánnal és szorgalommal támogatják ebben a gyerekeket. Kellemes Karácsonyt Kívánok Mindenkinek és Boldog Új Évet!”

Főtámogatók

Kiemelt támogatók

Támogatók

Minden Jog Fenntartva! 2024 © Algyői Sportkör
Adatvédelmi tájékoztató - Adatkezelési tájékoztató - Sütik

A weboldalt készítette: B-Web Stúdió

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.