Az utolsó forduló dönt

Labdarúgás - 2022.máj..24


Mindkét bajnok ­esélyes csapat idegenbeli győzelemmel tudta le a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 25. fordulóját. Szentesen izgalmasabban is alakulhatott volna a meccs, ha a hazaiak az első negyedórában adódó két komoly ziccerüket kihasználják – az SZVSE viszont egy pontrúgást követően betalált, majd a szünet után kihasznált egy védelmi megingást, és eldöntötte a meccset.

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. a DAFC Szegedet győzte le idegenben, így az aranyéremről az utolsó forduló dönt majd. Ha az SZVSE nyer, biztos bajnok, egy döntetlen után viszont még gólaránnyal előzhet a Szeged-Csanád GA II. 

Egy rosszul megcsúsztatott labda döntött Algyőn, a hazaiak még egy büntetőt is kihagytak. Fontos meccset nyert a Bordány az UTC vendégeként, a Makó II. Vas Károly mesterhármasával nyert Hódmezővásárhelyen, a Tiszasziget pedig öt gólt szerzett, és legyőzte a Deszket, míg a Mórahalom tizenkettőig jutott az Apátfalva ellen. 

Szentesi Kinizsi – SZVSE-PizzaMonster 1–3 (0-1)

Szentes, 100 néző. Vezette: Burzon Márk – jól (Minda, Dobó).
Szentesi Kinizsi: Tóth L. – Lőrincz, Dovics, Szarvas, Varga Cs., Prozlik (Gyarmati, 85.), Bartucz (Varga A., 70.), Mészáros M., Berta, Péter (Sáfár, 85.), Piti (Szabó M., 70.). Edző: Bány Tamás.
SZVSE: Czirják – Kormányos, Pócs, Mészáros Z. (Papp Á., a szünetben), Rádai G., Beretka (Deák, 80.), Frank (Lőrinc, 80.), Fülöp (Rádai, 85.), Káposzta, Taci (Oroszi, 89.), Amariutei. Edző: Paksi Péter.
Gólszerzők: Taci (33., 75.), Amariutei (57.).
Jók: senki, ill. Amariutei, Taci, Káposzta, Fülöp, Beretka, Frank.

Bány Tamás: – Az SZVSE-nek erősebb és bővebb a játékoskerete, ezáltal nyerte meg a bajnoki és a kupameccset is. Gratulálok nekik a bajnoki címhez! 

Paksi Péter: – Nehezen indult számunkra a meccs, a hazaiak két ziccere után egyenesedtünk ki, Czirják és Mészáros bravúrjai kellettek ahhoz, hogy megőrizzük kapunkat a góltól. A Szentes mindent megtett azért, hogy pontot, pontokat szerezzen, de megérdemelten nyertünk.


Mórahalom 12 (7) - Apátfalva 0 (0)

Mórahalom, 100 néző. Vezette: Kiss Richárd – jól (Barta, Gera).
Mórahalom: Vígh – Szűcs D. (Ötvös, 63.), Baji, Papp D. (Tajthy, 54.), Suhajda, Malatinszki Á. (Szalai, 39.), Malatinszki D. (Trója, a szünetben), Fődi, Budai (Fátyol, 75.), Bokányi, Szalma. Edző: Hódi Mihály.
Apátfalva: Szénási – Dömötör (Szabó R., a szünetben), Pászti, Fodor, Dimovics (Varga Zs., 69.), Cseszkó, Csenki, Posztós (Karsai, a szünetben), Sinoros Szabó, Bitter, Keresztúri. Edző: Karsai Gábor.
Gólszerzők: Suhajda (3.), Szűcs D. (15., 21., 22., 51.), Fődi (30., 72.), Szalma (42.), Baji (45., 63., 78.), Szalai R. (48.).
Jók: mindenki, ill. senki.

Hódi Mihály: – Megadtuk a tiszteletet az ellenfélnek. A megye labdarúgása példát vehet sportemberi hozzáállásból az apátfalvi csapattól. Ránk fért egy ilyen könnyű játék.

Karsai Gábor: – Nehéz mit mondani, de már csak egy mérkőzés maradt hátra. Gratulálok a Mórahalomnak! 


Algyő 0 (0) - Kiskundorozsma 1 (0) 

Algyő, 70 néző. Vezette: Tóth Imre – jól (Halma, Szarvas).
Algyő: Siska – Rádi, Bozóki (Neupert, 82.), Bogdán, Selyem, Daróczi (Szil, 40.), Törköly, Belovai (Podonyi, 67.), Kovács M., Bakó (Pataki, 67.), Jernei. Játékos-edző: Kovács Milán.
Kiskundorozsma: Rozs – Molnár K., Cseh, Simon (Takács, a szünetben), Kalapács, Sallai, Szecskó (Laczi, 61.), Ottlik Márk, Ottlik Máté, Fülöp, Bodonji. Játékos-edző: Takács András.
Gólszerző: Kalapács (81.).
Jók: Bozóki, Bogdán, Rádi, Selyem, ill. mindenki.

Kovács Milán: – Rúgott gól nélkül bármelyik osztályban nehéz mérkőzést nyerni.

Takács András: – A szezon végére létszámban megfogyatkoztunk, de gratulálok a srácoknak a győzelemhez és a mutatott játékhoz. 

A 26. forduló programja

Szombat, 17.30: Bordány–Tiszasziget, Kiskundorozsma–DAFC Szeged, Makó II.–Algyő, ContiTech-Apátfalva–Hódmezővásárhelyi FC II., SZVSE-Pizza­Monster–Mórahalom,
Deszk–Szentesi Kinizsi, Szeged-Csanád Grosics Akadémia II.–UTC.

forrás: delmagyar.hu  

Főtámogatók

Kiemelt támogatók

Támogatók

Minden Jog Fenntartva! 2023 © Algyői Sportkör
Adatvédelmi tájékoztató - Adatkezelési tájékoztató - Sütik

A weboldalt készítette: B-Web Stúdió

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.