Új edző Algyőn

Labdarúgás - 2022.feb..14


Új edzővel zajlik az Algyő SK felkészülése: a csapatot az ősszel irányító Podonyi Norbert ugyanis a Szeged-Csanád Grosics Akadémia U19-es csapatához távozott. Az algyőiek irányítását a legutóbb Kiskundorozsmán dolgozó Szabó Zsolt vette át.

Ami a keretbeli változásokat illeti, Deák Donát az SZVSE-be, Lajkó András és Varga Gergő a Tiszaszigethez, Szalai Zétény a Szeged-Csanád GA U19-es csapatához igazolt, míg Mohácsi Ozmin és Szabó Márk szintén távozhat Algyőről. Az érkezők oldalán a rutinos védő, Vastag Balázs neve áll, aki legutóbb az SZVSE-ben játszott. Törköly Tamás a Sándorfalvától, Bogdán Bence a Kecskemét U19-es csapatától, Puskás Attila a Kiskundorozsma U19-es csapatától szerződött Algyőre, és az őszt az SZVSE-ben töltő Bakó András is az algyőieknél folytathatja. Itt nem állna meg az érkezők listája, az elképzelések szerint még egy-két játékost szeretnének igazolni – ám az átigazolási határidő a mai napon lejár.

– Váratlanul ért a megkeresés, de nagy örömmel vágtam bele a munkába. Kihívásként tekintettem erre a feladatra, azonban a sok távozót nehéz volt pótolni. Kicsit még össze kell hangolódnunk, nyüzsög az öltöző, de bízom benne, hogy a bajnoki nyitányra lenyugodnak a kedélyek és összeállunk. Nem ideális a felkészülésünk eddig, három edzőmeccsen vagyunk túl, a Szarvas, a Makó vegyes és a Szeged-Csanád GA U19-cel, a rajtig pedig három meccs vár még ránk: szombaton a Lajosmizse, szerdán a Deszk, majd a Bácsalmás ellen – mondta Szabó Zsolt, az algyőiek új mestere.

A tavasz kapcsán az algyői edző elmondta, szeretnének a középmezőnyben végezni az idény végére – az Algyő a hatodik helyről várhatja majd a tavaszi rajtot, március 5-én az Apátfalvát fogadják majd az első idei meccsükön.

forrás: csfoci.hu

Főtámogatók

Kiemelt támogatók

Támogatók

Minden Jog Fenntartva! 2024 © Algyői Sportkör
Adatvédelmi tájékoztató - Adatkezelési tájékoztató - Sütik

A weboldalt készítette: B-Web Stúdió

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.