Edzőink értékelése a 2021/22 őszi szezonról

Labdarúgás - 2021.dec..20


Lezárult az őszi labdarúgó szezon csapataink számára. Több mint száz labdarúgónk lépett pályára több mint száz mérkőzésen a Magyar Labdarúgó Szövetség versenyrendszereiben, illetve a hazai rendezésű Algyői Gyermeklabdarúgó Ligában.

Edzőink értékelése az őszi szezonról:

Megye 1:

Podonyi Norbert: A Bajnokság előtti célkitűzéseink között szerepelt az első négy hely megszerzése, fél távnál sajnos egyelőre ez nincs meg, úgyhogy összeségében a várakozásokhoz képest alul teljesítettünk! Az előttünk lévő csapatokat nem sikerült legyőznünk, így teljesen reális a 6. pozíció! Tavasszal, hogy elérjük a céljainkat nagyon keményen kell dolgoznunk az edzéseken és a mérkőzéseken is! Biztosan lesznek változások a csapat háza táján!

Megye 4:

Fejes József: Meg vagyok elégedve a csapat eddigi szereplésével. Kiváló hangulat uralkodik az öltözőben, nem véletlenül telelünk az élen. Rengeteg segítséget kapunk az első csapattól, összességében így képesnek tartom a csapatot a feljutásra.

U19:

Podonyi Norbert: Kimondhatjuk, hogy csapatunk nagyon jól szerepelt az őszi szezonban és bár van még egy elmaradt mérkőzése a jelenlegi 2. Helyezett ellen kimondhatjuk, hogy őszi bajnok lett a csapat! Ami nagyon pozitív, hogy mi kaptuk a legkevesebb gólt a szezonban és számos mérkőzést hoztunk le kapott gól nélkül! Ez óriási fejlődés az elmúlt évhez képest, a játékosok egyénileg és csapat szinten is előre léptek! Az is külön öröm, hogy kapusunk Tóth Gergő, illetve Tápai Roland is bemutatkozott a felnőttek között! Reméljük a srácok tavasszal is ilyen alázatos munkával állnak az edzésekhez, mert akkor szép eredményt érhetnek el a szezon végén! Külön szeretném megköszönni Molnár Szabolcsnak, hogy segítette munkámat! Hajrá Algyő!

U16:

Szűcs Krisztián: Nehezen indult a 2021-22-es szezon. A sok új igazolás miatt az egész közösséget újra kellett építeni. Ez a szezon elején rányomra a bélyegét az eredményekre, viszont összességében sikeresen vettük ezt az akadályt, mára a gyerekek összekovácsolódtak és ez a pályán is meglátszik. Reményeink szerint a tavaszi félévben könnyebb dolgunk lesz és tovább tudunk fejlődni. Önmagához képest mindenkin látszik kisebb-nagyobb mértékű fejlődés.

U14:

Kovács Milán: Jó látni, hogy szöges ellentéte az előző évnek a mostani az eredményesség szempontjából. Félévkor a második helyen tudunk telelni. Játékban is sokat fejlődött a csapat, voltak mérkőzések, ahol kimondottan szép támadásokat tudtunk vezetni. A védekezésünkben még van hova fejlődnünk, de ezen próbálunk változtatni a jövőben. Gratulálok a csapatnak és kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!

U11:

Mészáros Zoltán: Mi Bozsik tornákon, Algyői Gyermeklabdarugó Ligán és Futsal tornákon vettünk részt. Szerencsére a Gyermeklabdarugó Ligán mindig nagy létszámban tudtunk megjelenni, viszont az utolsó Bozsik tornát le kellett mondanunk COVID- fertőzés miatt. Futsal tornáink eddig halasztásra kerültek.

U9:

Fülöp Tibor és Molnár Krisztián: Összességében elégedett vagyok a gyerekek teljesítményével. Az összes Bozsik fesztiválokon bátran és felszabadultan fociztak és nagyon sok szép gólt szereztek. Az Algyői Gyermek Labdarúgó Ligán a Felső házban is minden csapattal fel tudtuk venni a versenyt és csak rosszabb gólkülönbség miatt estünk ki. Jó volt látni, hogy a gyerekek bátrak voltak és próbálták betartani a megbeszélteket. Az edzéseken nagyon szorgalmasan, dolgozott mindenki. Bízom benne, hogy a tavasszal is hasonló jó kedvel és tanulni akarással fogjuk tudni folytatni az elkezdett munkát.

U7:

Kovács Milán: Büszke vagyok a legkisebb korosztályunkra. Hétről-hétre hónapról-hónapra tudtunk fejlődni. Emellett a Bozsik programokon is szép eredményeket értünk el annak tudatában, hogy ebben a korosztályban nem az eredmény a fontos, hanem a játék szeretete. Persze van még miben fejlődni, de a következő félévben majd ezen dolgozunk.

Utánpótlás:

Kárász Dávid: Büszkeséggel tölt el, hogy ebben a nehézségekkel terhelt évben is, amikor mindennapos problémává vált, hogy karanténba kerülnek fiatal játékosaink, mégis sikerült megjelenni majdnem minden hivatalos rendezvényen. Csapataink szép eredményeket értek el minden korosztályban, a gyerekek fejlődnek és az életük részévé válik a rendszeres sportolás. Külön öröm számomra, hogy a Tápé Főnix UPLSC partneregyesületünktől érkező játékosok be tudtak illeszkedni, többen húzóemberek lettek a korosztályukban. Köszönöm a kollégáknak az egész éves áldozatos munkát a csapatok mellett, valamint külön szeretném megköszönni a háttérben dolgozó kollégák, név szerint Molnárné Süli-Zakar Zita, Pál István, Pataki Attiláné, Vosnitzer Katalin folyamatos segítségét! Végül, de nem utolsó sorban köszönet jár Bogdán Tamásnak, egyesületünk elnökének, aki mindent meg tesz, hogy minél jobb körülmények között tudjunk dolgozni!

Kellemes Ünnepeket és Sportsikerekben gazdag Egészségben teljes Új Esztendőt kíván az Algyői Sportkör!

Főtámogatók

Kiemelt támogatók

Támogatók

Minden Jog Fenntartva! 2024 © Algyői Sportkör
Adatvédelmi tájékoztató - Adatkezelési tájékoztató - Sütik

A weboldalt készítette: B-Web Stúdió

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.